KANONCON PÅ SPILLEXPO 23`!

Hei alle spill- og popkultur-fans der ute!

Vi er midt i Spillexpo-kaoset, og vi kunne ikke vært mer begeistret over å være her med dere.
Kanoncon er selvfølgelig med på moroa, og vi har tatt med oss et solid utvalg som vi er sikre på at dere kommer til å elske. Her er en liten sniktitt på hva vi har å tilby:

Figurer:

For alle dere som samler på figurer, har vi håndplukket de kuleste og mest unike anime- og spillkarakterene. Ta en titt på våre stå og la deg bli imponert av detaljene og mangfoldet.

Merchandise:

Vis frem din lidenskap for popkultur med vårt kule utvalg av merch. T-skjorter, hettegensere, luer og mer – alt med ditt favorittmotiv. Gjør deg klar til å være den kuleste i Spillexpo med Kanoncons stiler!

Brettspill:

Vi vet at det er mange brettspillfans der ute, og vi har ikke glemt dere. Utforsk vårt utvalg av brettspill for alle nivåer og aldre. Sett deg ned og nyt spillkvelden med venner og familie.

Tegneserier:

Blad gjennom vårt utvalg av tegneserier og opplev spennende eventyr fra forskjellige verdener. Vi har samlet det beste fra superhelter til manga, slik at du kan finne din neste favorittlesestoff.

Plushies:

Og til slutt, vårt hjertevarme utvalg av plushies. Perfekte som gaver eller for å skjemme bort deg selv. Se etter din favorittkarakter og gi den en god klem.

Hvis du er på Spillexpo, sørg for å svinge innom Kanoncon på D04-04.
Vi er her for å gi deg den beste opplevelsen med vårt unike utvalg av popkulturprodukter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *