Masters of the Universe Origins Rattlor-figur ENDELIG tilgjengelig igjen i vår nettbutikk!

Vi har nylig mottatt et begrenset parti av Masters of the Universe Origins Rattlor-figurer på lageret vårt. Dette er din sjanse til å legge hendene på en flott samlerobjekt fra He-Man-universet.

 

Amerikanske vs. Europeiske Utgaver: Hva er forskjellen?

Det er viktig å merke seg at det er noen små forskjeller mellom de amerikanske og europeiske utgavene av disse fantastiske figurene. Mens selve figuren er identisk i begge versjoner, er det noen distinkte trekk:

1. Mini-Comic Forskjell:

  • Amerikanske Utgaver: Med de amerikanske utgavene følger det med en mini-comic som har tekster i snakkebobler, noe som gir deg en dypere forståelse av historien.
  • Europeiske Utgaver: På de europeiske utgavene mangler snakkebobler med tekst, men historien er like spennende.

2. Kortdetaljer:

  • Amerikanske Utgaver: Kortet som figuren er festet på, har påskriften “Retro Play,” og det gir en ekstra nostalgisk følelse.
  • Europeiske Utgaver: Kortet inkluderer teksten “Includes comic!” på engelsk, fransk og spansk for å gjøre det tilgjengelig for et bredere publikum.

Umiddelbar Levering

Vi er klare til å sende ut disse fantastiske Rattlor-figurene umiddelbart. Hvis du er en ekte fan av Masters of the Universe og ønsker å legge til denne unike figuren i samlingen din, må du ikke nøle! Vi har begrensede mengder, så sikre deg din i dag før de er utsolgt.

Dette er en flott mulighet til å få tak i en ekte klassiker fra He-Man-universet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *