Registrering

For å handle på KanonCon sin nettbutikk kan du registrere deg som kunde, eller du kan handle som gjest. Konto kan opprettes under “Login/Registrer”, eller underveis når du foretar ditt første kjøp. Registreringen krever en gyldig e-postadresse. Ved kort- og kredittkjøp må du, ifølge loven, være fylt 18 år. Når du handler er e-postadresse påkrevet.

Adresseendring

Du er selv ansvarlig for at riktig adresse og postnummer er oppgitt. Adresseendring gjøres på “Min side”. Registrert adresse vil være leveringsadresse, men det er mulig å legge inn alternativ adresse på levering, dersom du handler med kort. Ved fakturakjøp sendes varene til din folkeregistrerte adresse.

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift, bortsett fra på bøker/tegneseriebøker som er fritatt for MVA Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer og eventuelt gebyr og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før du utfører selve betalingen. Alle tilbudspriser gjelder så langt lageret rekker, eller ved kampanjer der fristen vises i annonser eller nyhetsbrev.

Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og beholdning, samt tekniske feil knyttet til handlekurv eller utsjekk. Vi vil da kontakte kunden innen neste virkedag og tilby en løsning.

Siden mange av våre er samlerobjekter og unike, og er tilgjengelig i både nettbutikk og fysisk butikk – vil det (forhåpentligvis MEGET sjeldent) kunne forekomme at et objekt kan være solgt i butikken uten at nettbutikken er oppdatert.  I slike tilfeller tar vi kontakt med deg før vi sender evt andre varer på bestillingen.

Pre-Order / Forhåndsbestilling

Ved pre-orders forfaller beløpet til betaling først når produktet har ankommet.  Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere datoene som er oppgitt på pre-order produkter, det er estimerte datoer vi får fra våre leverandører. Vi kan ikke garantere at vi faktisk kan levere varer som er Forhåndsbestilt, da det fra tid til annen forekommer at vi likevel ikke får varer vi har bestilt fra vår leverandør.

Når varen har ankommet, vil du motta en e-post med ordrebekreftelse på alle de ankomne varene, samt en link til betaling av varene. Det vil tilkomme fraktkostnad for hver forsendelse. Normalt sendes varene ut så fort betalingen foreligger.  Etter nærmere avtale, kan varene bli liggende hos KanonCon etter betaling i påvente av ankomst av flere varer.  De ankomne varene må betales når de har ankommet, uavhengig av om de skal sendes eller samles opp for sending senere.

Dersom varen(e) ikke er betalt innen 5 virkedager fra e-posten med betalingslinken er sendt ut, er ikke KanonCon forpliktet til å holde varen reservert og står fritt til å selge varen til andre kunder. 

Betaling

Kjøp i vår nettbutikk betales med kredittkort (Visa eller Mastercard), faktura eller Vipps. Din sikkerhet og trygghet er svært viktig for oss, og med vår samarbeidspartner Bambora blir denne sikkerheten ivaretatt. 

 • Kredittkort

  • Vi aksepterer Visa, Mastercard og Maestro. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte av kortselskapet, og skjer når varene sendes fra vårt lager.
 • Vipps

  • Betaling med Vipps gjøres gjennom mobilnummer og verifiseres med BankID
 • Faktura og evt delbetaling

  • I samarbeid med Collector Bank tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Collector Bank. Mer informasjon og generelle kredittvilkår for betalingsløsningen finner du på https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/1805CNO/Credit_terms_All_NO.pdf

  • Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt. Ved valg av faktura kan du i ettertid velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på https://commerce.collector.se/Portal og søke om en delbetalingsavtale.

  • For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk. 

  • En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso. 

  • For fullstendige vilkår for Collector Bank’s faktura- og delbetalingstjeneste, se lenkene nedenfor: 

  • Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling 

   Collector Bank’s kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt Collector Bank’s kundeservice via e-post på contactcenter(at)collectorbank.no eller via telefon +47 22 41 14 55, man–fre kl.08.00–18:00, lør kl.10:00-16:00, søn kl.10:00-16:00.

   Se også FAQ på https://www.collector.no/kundeservice/handlet-med-faktura/.

  • Tilbakebetaling ved faktura- og delbetalingskjøp 

   Dersom du har betalt din faktura eller delbetaling, men senere angrer på ditt kjøp har du et tilgodehavende hos Collector Bank. Collector Bank tilbakebetaler den summen du har betalt etter at vi har fått opplysninger fra forhandler om godkjent retur. Tilbakebetalingen vil skje til din konto og du må derfor informere oss om ditt bankkontonummer og fakturaopplysninger.  

  • Pris 

   For delbetaling påløper et månedlig gebyr på NOK 39 og en rente på 21 %. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12 eller 24 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum. 

Denne siden leveres og driftes av:

KanonCon AS
Nedre Storgate 31
3015 Drammen
Tlf. 9192 6677
Org.nr. 918038388MVA

Informasjon og bilder på nettstedet eies av selskapet eller deres partnere og kan ikke kopieres uten tillatelse.