Vi bytter ikke varer kjøpt fra kanoncon.no direkte i andre varer. Dersom du ønsker en annen vare, eller angrer på kjøpet, ber vi deg benytte deg av angreretten, og legge inn en ny bestilling på det du ønsker.

Husk at ved retur til KanonCon står du ansvarlig for forsvarlig innpakking av produktene under transport.

Bruk av angreretten

Ifølge Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager etter at du har mottatt ordren. Informasjon om Angrerettloven legges alltid ved ordrebekreftelsen din når du bestiller fra KanonCon.

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten kan du ikke åpne produktemballasje, eller bryte forsegling på selve varene, på en måte som gjør det umulig å forsegle varen på nytt på samme måte.

Send varen med utfylt angrerettskjema i posten innen 14 dager etter mottatt ordre til:

KanonCon AS
Nedre Storgate 31
3015 Drammen

Dersom du returnerer varen fordi du angrer på kjøpet må du betale returportoen.

Angrerett på brukte varer

Dersom varen ikke svarer til forventningene ut fra produktbeskrivelsen, kan du likevel benytte angreretten – selv om varen er brukt. Når brukte varer returneres, vil vi foreta en verdivurdering av varen, og du vil få tilbakebetalt kjøpesummen fratrukket verdireduksjonen (jf. Angrerettloven § 25, tredje ledd).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven §8, første ledd, bokstav i). Pengene vil bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur.

Reklamasjon på skadet vare

Dersom du har mottatt varer med mangler eller skader vil vi rette feilen kostnadsfritt for deg, etter beste evne.  I slike tilfeller er det viktig at du tar kontakt med oss så snart du oppdager feilen, ved å sende en e-post til kontakt@kanoncon.no. Inkluder gjerne bilder av den aktuelle feilen.

Noen produkter vil ikke kunne byttes, da mange av produktene våre er samlerobjekter, og tilsvarende produkter ikke nødvendigvis kan oppdrives. I slike tilfeller vil vi sammen finne en løsning – enten retur av varen og refusjon eller en annen løsning vi begge blir enige om.

Tilbakebetaling

Hvis du utøve din rett til å avbryte, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene. Du må betale returkostnadene når varene blir sendt tilbake. 

Denne siden leveres og driftes av:

KanonCon AS
Nedre Storgate 31
3015 Drammen
Tlf. 9192 6677
Org.nr. 918038388MVA

Informasjon og bilder på nettstedet eies av selskapet eller deres partnere og kan ikke kopieres uten tillatelse.