Nerdens Julemarked – to dager med nerdy glede og julemagi!

Nerdens Julemarked - to dager med nerdy glede og julemagi!

Hei alle sammen! 🎮✨

Vi håper dere er klare, for det er på tide å markere kalenderen! Nerdens Julemarked er tilbake, og denne gangen tar vi det til nye høyder med ikke én, men to dager fylt med nerdy julemagi! 🎅🤓

Dato og Sted:

Denne fantastiske happeningen finner sted lørdag 9. og søndag 10. desember på Magasinet kjøpesenter midt i hjertet av Drammen. Det er bare å kaste seg rundt, for dette vil du ikke gå glipp av!

Hva du kan forvente:

🎁 Gaver for Gamere: Enten du er fan av brettspill, retrospill, Funko POP, actionfigurer, Pokemon-kort, manga, animefigurer eller alt på én gang, har vi de perfekte julegave-ideene for deg!

💼 Salgsboder og Utstillere: Utforsk salgsboder fra blant annet KanonCon og mange andre fantastiske utstillere som tilbyr alt fra egenproduserte skatter til collector’s items. Egmont er også på plass med serietegnere som vil signere og tegne i de nyeste utgivelsene sine!

👾 Cosplay Extravaganza: For alle cosplay-entusiaster der ute, kast deg inn i eventyret med Cosplay Against Bullying! Enten du vil delta i cosplay-konkurransen eller bare vise frem kostymet ditt, er alle velkomne!

🃏 Gaming Paradise: Bli med i KanonCon Pokemon League for å oppleve årets siste Pokemon League Cup. Lær å spille Pokemon, Flesh and Blood, og Magic the Gathering. Og for de som elsker brettspill, er dette stedet å være!

Praktisk Informasjon:

Hele moroa finner sted på 2. etasje på Magasinet og strekker seg over to dager. Lørdag 9. desember sparkes det i gang kl. 10:00 og varer hele senterets åpningstid til kl. 18:00. Søndag 10. desember åpner dørene (og markedet) kl. 14:00 og varer til kl. 18:00.

RSVP:

Vi vil gjerne vite om du blir med på denne fantastiske reisen! Klikk deg inn på arrangementet vårt på Facebook og gi oss en heads up om du kommer. Vi gleder oss til å se dere alle for to dager med nerdy glede og julemagi! 🎄🚀

fortell oss at du kommer her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *