Star Wars Figurfeber: Utforsk Retro, Vintage, og Black Series hos Kanoncon

Har du noen gang lurt på hva som skiller Hasbros ulike Star Wars-figurer fra hverandre? La oss dykke ned i de kule verdenene til Retro Collection, The Vintage Collection, og The Black Series. Her finner du alt fra nostalgiske throwbacks til superdetaljerte samlerobjekter!

Star Wars Figurfeber: Utforsk Retro, Vintage, og Black Series hos Kanoncon

The Vintage Collection: For den Detaljorienterte

For hvem? Perfekt for samlere og eldre kids som digger detaljer og kule emballasjer.

Størrelse og stil: Fortsatt i 3,75-tommers størrelsen, men med en crazy oppgradering i detaljer og artikulasjon. Disse figurene er som små kunstverk, med masse tilbehør og fine finisher.

Innpakningen: Disse kommer i en stil som minner om de originale Star Wars-figurene, men med en frisk og moderne twist. Kult, ikke sant?

The Black Series: For den Seriøse Samleren

For hvem? Dette er for de hardbarkede samlerne og voksne fansen som vil ha det aller beste.

Størrelse og stil: Disse bad boys er større – vi snakker 6 tommer – og de skuffer ikke. Utrolige detaljer, imponerende artikulasjon og et tonn med tilbehør. Disse figurene er rett og slett imponerende.

Innpakningen: Superstilig og moderne. Tenk deg en eske som ser så kul ut at du nesten ikke vil åpne den. Ja, det er The Black Series det.

Star Wars Figurfeber: Utforsk Retro, Vintage, og Black Series hos Kanoncon
Star Wars Figurfeber: Utforsk Retro, Vintage, og Black Series hos Kanoncon

Retro Collection: Tilbake til 70-tallet

For hvem? Perfekt for deg som husker de originale Star Wars-figurene, eller for deg som elsker alt som oser av retro.

Størrelse og stil: Disse små karene på 3,75 tommer ser ut som de akkurat har hoppet ut fra 70-tallet. Enkel design, grunnleggende bevegelighet – akkurat som de gamle gode actionfigurene. De er rett og slett retrokule!

Innpakningen: Det ser ut som om de har reist gjennom tiden med sin gamle Kenner-stilpakke, komplett med et slitt og brukt utseende. Ekte nostalgi!

Oppsummering

Enten du er ute etter en smak av barndommen, vil ha en actionfigur som ser ut som den kunne vært ekte, eller bare er ute etter det kuleste av det kule, har Hasbro noe for deg. Retro Collection er for nostalgi-jegeren, The Vintage Collection for den detaljelskende, og The Black Series for den ultimate samleren. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *