Nytt fra Bladcentralen – Uke 18

Denne ukens utgivelser distribuert av Bladcentralen.  I motsetning til tradisjonelle utsalgssteder, sender vi ikke dette i retur, så de blir værende i vår butikk frem til vi er utsolgt!

Ken Parker Nr. 2 – Mine Town

kr149,00

NY SERIE! “Broren til Tex Willer” kommer endelig til Norge! Det er to store western-tegneserier i Italia: Tex Willer og Ken Parker. Tex har solgt godt her hjemme siden 1970-tallet. Vinteren har senket seg over Montana, og på fort Smith begynner det å bli lite å spise. For å sørge for nok mat gjennom vinteren har oberst Wiser kjøpt en kvegflokk på 300 dyr, men av en eller annen grunn står flokken fast i den lille gruvebyen Mine Town, et dagsritt unna. Ken Parker får i oppdrag å hente kvegflokken, og sammen med fem soldater rir han av gårde. Framme i Mine Town oppdager han at ikke alt er som det skal være … og det som skulle være et enkelt oppdrag ender opp i et blodig mareritt …

Varenummer: 7023060129033-2 Kategori: Stikkord: ,
Les mer

Maxi Tex Nr. 76

kr129,00

Slaget ved Corvadagruven
En gruppe meksikanske offiserer forsøker å få herredømmet over Chihuahua. Tex støtter de som vil forhindre dette, men gikk i en felle og ble arrestert og dømt til livsvarig fengsel. Med hjelp av venner, bandelederen “Cobra” og presidentens sekretær Montales klarer han å rømme fra fengselet. “Cobra” viser seg imildertid å være en forræder. Det blir lagt flere planer for å eliminere Tex og vennene hans, men de kommer seg uskadd fra et bakholdsangrep ved en nedlagt gruve. Støttet av vennen Montales og av “Cobras” geriljasoldater slåss Tex for å nedkjempe tyranniet i Mexico.

Denne historien er en direkte fortsettelse fra bok nr. 75.

Varenummer: 7023061700675-76 Kategori: Stikkord: ,
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *