Nye Star Wars Black Series og Vintage Collection figurer klare til forhåndsbestilling!

Black Series: Nytt og Nostalgisk

  1. Droideka Destroyer Droid: Denne imponerende figuren tar med seg intensiteten og spenningen fra Star Wars-filmene rett til samlingen din. Droidekaen, også kjent som “Destroyer Droid”, er kjent for sin unike design og formidabel kampkapasitet, og er en favoritt blant mange fans. Dette er en perfekt replika av den fryktinngytende droiden, komplett med tvillingblastere og muligheten til å posere både i angrepsmodus og i sitt karakteristiske beskyttende kuleform.

  2. Phase I Clone Trooper: For de som verdsetter de tidlige stadiene av Clone Wars, er denne figuren et must. Med sin autentiske rustning fra Phase I av Clone Wars, representerer denne figuren den grunnleggende soldaten i Republikkens hær. Detaljnivået og finishen gjør den til en ekte stjerne i enhver samling.

  3. Grand Admiral Thrawn: En figur av den karismatiske og kalkulerende Thrawn, kjent fra både bøker og animasjonsserien “Star Wars Rebels”. Grand Admiral Thrawn er ikke bare en strategisk mesterhjerne, men også en av de mest fengslende antagonistene i Star Wars-universet. Figuren fanger hans imponerende tilstedeværelse og intelligente utstråling perfekt.

 

Forventet levering 21/05/2024
Forventet levering 21/06/2024
Forventet levering 21/11/2024

Vintage Collection: En Hyllest til Klassikerne

  1. Luke Skywalker (X-Wing Pilot): Ingen Star Wars-samling er komplett uten helten Luke Skywalker. Denne figuren, som fremstiller Luke i hans ikoniske X-Wing pilotdrakt, er et nostalgisk tilbakeblikk på karakterens begynnelse og hans heroiske bidrag til opprørsalliansen.

  2. Clone Commander Rex (Bracca Mission): Rex, en av de mest elskede figurene fra Clone Wars-serien, er fanget i denne detaljerte figuren, komplett med hans karakteristiske rustning og våpen. Denne utgaven representerer hans utseende under oppdraget på Bracca, og legger til et element av dybde og historie til samlingen din.

  3. Mandalorian Fleet Commander: En figur som fanger den taktiske og fryktløse naturen til Mandalorianske kommandører. Med sin rustning og detaljerte våpen, er dette en fremragende representasjon av Mandaloriansk krigføring.

  4. Axe Woves (Privateer): Denne figuren av Axe Woves, en av Mandaloriens lojale allierte, er en hyllest til karakterens rolle i serien. Med hans karakteristiske rustning og våpen, fanger denne figuren essensen av hans privateer-status.

  5. Grogu: En uimotståelig miniatyrversjon av den elskelige Grogu, også kjent som “Baby Yoda”. Figuren fanger hans nysgjerrige natur og uskyldige sjarm, noe som gjør den til en favoritt for fans i alle aldre.

  6. The Mandalorian (Mines of Mandalore): Representasjonen av hovedpersonen fra den populære serien, The Mandalorian, i hans eventyr i Mandalores miner. Figuren viser Mandalorian i full rustning, klar for action og eventyr.

Forventet levering 21/07/2024
Forventet levering 21/07/2024
Forventet levering 21/07/2024
Forventet levering 21/08/2024

Hver av disse figurene bringer en unik historie og karakter til din Star Wars-samling. Enten du er en fan av den opprinnelige trilogien, Clone Wars, eller den nye Mandalorian-serien, har disse figurene noe å tilby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *