Masters of the Universe Origins kommer for fullt!

Masters of the Universe figurene som mange av oss vokste opp med er ENDELIG tilbake i Mattel sin Origins serie – og figurene kommer på løpende bånd fra slutten av Juni!

Som 9 eller 10 åring fikk jeg mine første Masters of the Universe figurer – He-man, Skeletor, Battle Cat og detn fantastiske Battle Ram kjøretøyet – til jul.  Jeg hadde ønsket meg det en stund og kunne nesten ikke vente på at det skulle bli julaften så jeg kunne rive av papiret på pakkene med mitt navn på og se hva som var inni – om det virkelig VAR He-Man!

Jeg lekte med figurene til de omtrent falt fra hverandre – og flere figurer og tilbehør kom til etter hvert – inkludert Castle Greyskull.  Når jeg ble 13-14 år gammel synes jeg at jeg var for gammel til å leke med slikt , og ga bort alt sammen….

ENDELIG ER DE HER IGJEN!!

De nye figurene er ikke identisk med de figurene JEG vokste opp med, men de er DEFINITIVT lett gjenkjennelige.  Vi finner alle de kjente figurene som He-Man, Teela, Orko, Man-at-Arms, Skeletor osv.

Nok en gang kan kampen om universet utspille seg i fantasien din – enten du er 8 eller 80 år gammel.

Svært mange figurer kommer til oss i KanonCon i slutten av Juni, og i løpet av Juli.  Enda flere kommer i August og September.  

IKKE BARE FIGURER

Det er ikke bare figurer vi får et kjært gjennsyn med; både Battle Cat og Panthor – dyrene til hhv. He-Man og Skeletor – dukker opp. Det samme gjør kjøretøy som Land Shark, Wind Raider og Skysled.  Og sist men ikke minst – fantastiske Castle Greyskull!

Det er bare å smøre seg med tålmodighet en LITEN stakket stund til – så braker det løs – kampen om universet!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *