ÜberPRESS
ÜberPRESSForlag

ÜberPRESS har med seg flere av sine tegnere som villig signerer sine utgivelser - bl.a. Are Edvardsen, Regine Holst, Mac Håndlykken og Andreas Håndlykken

Magnus Aspli
Magnus AspliForfatter

Magnus Aspli er manusforfatter innen både film og spill, og har skrevet og utgitt tegneserier i snart ti år. Han har med seg sin siste utgivelse Metropo samt en rekke annet spennende!

Egmont
EgmontForlag

Egmont er en av Skandinavias største utgivere og har flere spennende serieskapere med seg på årets festival - bl.a. Øyvind Sagåsen (Radio GaGa), MAlin Falch (Nordlys) og Tegnehanne.

Adamstuen Retro
Adamstuen RetroButikk

Adamstuen Retro har holdt på siden 2014. Her finner du alt fra jazzplater fra 30-tallet til de nyeste brettspillene, men de er nok aller mest kjent for det gode spillutvalget.

Jippi Comics
Jippi ComicsForlag

Jippi forlag startet opp i 1997 og har siden det gitt ut over 160 tegneserieutgivelser. De har vært viktige i framveksten av nye norske serier i perioden, og blant sentrale tegnere de har utgitt er Jason, Tor Ærlig, Lene Ask, Rui Tenreiro, Martin Ernstsen, Sigbjørn Lilleeng og Bjørn Ousland.

Ontonauts
OntonautsForlag, Serieskaper

Magic and politics, philosophy and superstition, paradigm and religion, science and conspiracy: In the ONTONAUTS multiverse, everything anyone has ever believed is true.

Chronicling the adventures of reality-hopping secret agents, ONTONAUTS tells stories of interdimensional exploration and espionage across a near infinity of worlds – maybe even yours.

Zoo Comics
Zoo ComicsButikk

Zoo Comics er en spesialbutikk innen popkultur i Porsgrunn. De har et bredt utvalg av tegneserier,magicsingler,brettspill m.m. De skaffer det du trenger!

Outland
OutlandButikk

Outland er en av Norges ledende forhandler innen samleobjekter, populærkultur og Sci-Fi.

Thomas Falla Eriksen
Thomas Falla EriksenSerieskaper

Thomas Falla Eriksen debuterte i 2017 med den sjangeroverskridende metategneserien Den fjerde veggen. Under et år senere kom Squidologi som er en kosmisk science fiction-tegneserie på 180 sider. Senere samme år kom oppfølgeren til Squidologi; Hexagon. Hexagon er en selvstendig oppfølger til Squidologi, men den kan også leses som en del av et lengre narrativ.

Josef Yohannes - The Urban Legend
Josef Yohannes - The Urban LegendForfatter

Josef Tzegai Yohannes er en tegneserie forfatter og artist. Han er forfatteren av The Urban Legend. «The Urban Legend» er tilgjengelig i 8 forskjellige språk, og er en del av det pensumet på norske skoler. Yohannes startet en Non-profit organisasjon i 2014 og lagde en spesiell barneversjon av «The Urban Legend» med fokus på skole, utdanning, diskriminering og mobbing.

Sveinsworld
SveinsworldBrukte tegneserier, spill

Sveinsworld med crew. Her blir det spill, film, tegneserier og morro som kommer. Svein Arne Wien Haugerud, Kim Kløvsgård og Christian Norin

Bjerkely Folkehøyskole
Bjerkely FolkehøyskoleFolkehøyskole

Bjerkely Folkehøyskole har fokus på det visuelle.

På Tegneserielinja vil du bl.a. lære hvordan du kan designe dine egne karakterer, hva som er typiske kjennetegn ved en tegneserie – genre, ulike dramaturgimodeller og hvilke overganger på rutene du kan bruke for å få fortalt din historie best mulig.

Nils Axle Kanten
Nils Axle KantenSerieskaper

Nils Axle Kanten er skaperen av enruteserien Firekanta og stripeserien Hjalmar.

I dag publiseres Hjalmar daglig i over 30 aviser og blader i Norge og utlandet, deriblant i VG, BT, Adresseavisen, og et titalls aviser i Danmark. Hjalmar er utgitt i fem egne album og én bok, og Firekanta er utgitt i 10 egne album.

Nils selger og singerer bøker, og har også med noen originaler for salg!

Geir Moen
Geir MoenSerieskaper

Geir Moen har stått bak en rekke tegneserier, deriblant «Hex» og «Asfalt» som har blitt utgitt i henholdsvis tegenseriebladet Nemi og Larsons gale verden.

I 2014 utga han sammen med David Zane Mairowitz en tegneserieroman basert på Ibsens Peer Gynt.

Geir signerer og selger bøker og noen originaler!

Tore Strand Olsen
Tore Strand OlsenSerieskaper, Kursleder

ore har jobbet profesjonelt med tegneserier siden 1990, og har hatt serier på trykk i blader som Pyton, Pondus, Nemi, Ernie, Forresten, Gorilla og Rutetid. I tillegg til tegneserier har han jobbet med illustrasjon, animasjon og undervisning.

Tore holder tegneseriekurset på KanonCon i tillegg til å selge og signere utgivelsene sine!

Aleksander Kirkwood Brown
Aleksander Kirkwood BrownForfatter

Aleksander har bl.a. skrevet bøkene om Edward Rubicon og den kommende "Norges Ninjakommandør" tegneserien.

Han selger og signerer bøkene sine, sammen med Andreas Iversen som har illustrert dem.

Andreas Iversen
Andreas IversenSerietegner

Andreas Iversen er en illustratør og serietegner. Han sitter sammen med Aleksander Kirkwood Brown og selger og signerer bøkene som han har illustrert.

John Jamtli
John JamtliSerietegner

John Jamtli har tegnet serier som Sabotør og den kommende "Norges Ninjakommandør".

Han selger og signerer bøkene sine.

Svein Mjelve
Svein MjelveSerieskaper

Svein Mjelve står bak den nye boken Amanda Guff, noe så sjeldent i norsk sammenheng som en selvpublisert tegneserieroman på 300 sider.

Han selger og signerer boken sin.

Jon's Retro Toys
Jon's Retro ToysButikk

Butikk som selger actionfigurer og andre leker. Mye vintage og retro

Oxicomics
OxicomicsBrukte tegneserier

Oxicomics fokuserer først og fremst på superhelt-serier, men har en god del annet også. Både norske og amerikanske blader og bøker!

David Takk
David TakkBrukte tegneserier

David selger brukte tegneserier - han har tusenvis av tegneserier så bare ta turen innom!

Erik Sontum
Erik SontumRetro-spill

Erik selger spill til retro-konsoller som Nintendo, Super-Nintendo osv.

Sjarmkvark Design Co.
Sjarmkvark Design Co.Artstand

Sjarmkvark og Særkvark selger smykker og prints, samt laserkutta pins og dingser

ConArt
ConArtArtstand

ConArt selger håndlagde smykker og dekor, der nerder står høyt i fokus.
Kom innom for one of a kind (eller few of a kind) dekor til hjemmet, eller smykker til deg selv eller noen du er glad i.

Hege Petrogalli
Hege PetrogalliArtstand

Hege selger egenprodusert fanart og produkter

Heli Peach
Heli PeachSerieskaper, Artstand

Heli Peach (Helen Kaldheim) lager en manga webcomic kalt Mythical Idiots. Hun selger egenutgitte serier, trykk, t-skjorter etc.

Katrinuchan
KatrinuchanArtstand

Katrine selger fanart print fra ulike manga serier og spill. Hun selger også T-skjorter og 'charms' fra ulike manga/spill/popkultur. Alt er laget selv.

Lise Andersen
Lise AndersenArtstand

Lise lager og selger Pokemon Terrarium

Frank Håkonsen
Frank HåkonsenBrukte tegneserier

Frank selger brukte tegnserier

Rune Iversen
Rune IversenDiverse

Rune selger eldre tegneserier, vintage/retro figurer, leker(mye forskjellig)

Gunnar og Per
Gunnar og PerBrukte tegneserier

Gunnar og Per har enorme mengder tegneserier og har svært mye forskjellig til salgs.

Herman Kjeksrud
Herman KjeksrudVideospill

Herman selger Videospill! Konsoller og spill og tilbehør, fra NES til Gamecube

Nadeem Bladus Suleman
Nadeem Bladus SulemanTegneserier

Nadeem tar turen fra Sverige med sin samling av utenlandske tegneserier fra bl.a. Marvel og DC, samt mye annet collectible.

Pokémania Samlekortforening
Pokémania SamlekortforeningForening

Pokémania Samlekortforening er en forening for folk i alle aldre med formålet å fremme interesse og engasjement i Norge for Pokémon samlekort, også kjent som Pokémon TCG (Trading Card Game). Foreningen består av både samlere og kompetative spillere innenfor miljøet. Foreningen støtter Pokémon-treff landet rundt og organiserer byttekafé i Oslo. Siden 2017 har Pokémania arrangert Pokémon Con i Oslo og planlegger enda et til i 2019. Ta en tur innom standen og prøv å spille Pokémon TCG. Det blir delt ut premier og andre ting. Ta en titt på hva Pokémania holder på med: https://www.facebook.com/pokemoncon2019