Masters of the Universe Revelation

Et radikalt gjensyn med Eternie, Revelation er en direkte oppfølger-serie til den klassiske Masters of the Universe Filmation serien fra 80-tallet.

i får et gjensyn med favoritter som He-Man, Orko, Cringer og Man-at-Arms. Serien setter våre helter og beskyttere av Castle Greyskull opp mot SKeletor, Evil-Lyn, Beast-Man og de andre grusomme hordene fra Snake Mountain.

Etter et gigantisk slag som splitter Eternia, er det opp til Teela å løse mysteriet omkring det forsvunnede Sword of Power i et kappløp med tiden for å redde hele Universet. Hennes reise vil endelig avsløre hemmelighetene til Greyskull en gang for alle. Dette er et episk gjennsyn med He-Man og Masters of the Universe som fansene har ventet 35 år på!

Serien produseres av Powerhouse Animation Studio som også står bak serien Castlevania og Seis Manos. Serien er full av kjente skuespillere som låner stemmen sin til karakterene – bl.a. finner vi selveste Mark Hammil (Luke Skywalker fra Star Wars) som Skeletor, Sarah Michele Geller (selveste Buffy the Vampire Slayer) som Teela, Henry Rollins som Tri-Klops og Chris Wood som He-Man.

Actionfigurer fra Mattel – Selvsagt!

I forbindelse med denne nye serien, kommer det også nye actionfigurer fra Mattel – som også produserte de originale figurene på 80-tallet, i tillegg til den nåværende suksessen Masters of the Univsere Origins (kommer i Juni!!)

Til tross for at alle de nye figurene fra MOTU Revelation ikke engang har figurert i bilder, har du nå muligheten til forhåndsbestille deg figurene fra denne nye og etterlengtede serien her hos oss. Figurene forventes inn på lager i primo Juli 2021. Du betaler ingenting NÅ – regningen kommer først når figurene er klare for utsendelse – så benytt deg av denne muligheten mens du kan !

-40%
-43%
-43%
-43%
-30%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *