Forhåndsbestilling

Nå kan du snike i køen!

Nå gir vi deg muligheten til å snike i køen og sikre deg utvalgte produkter før de kommer inn til butikk. Pre-order gir deg muligheten til å legge inn en bestilling på varer vi kanskje ikke tar inn store volumer av – eller kanskje ikke tar inn i det hele tatt – utover det som er forhåndsbestilt.

Vi ser en trend der spesielt leker som Masters of the Universe, Star Wars og Marvel Legends annonseres og må forhåndsbestilles av oss som butikk i lang tid i forveien for å i det hele tatt få varen.  Dette kan føre til at det er mange som ønsker seg en vare, men som av forskjellige grunner ikke får tak i den.  I slike tilfeller ender man ofte opp med å måtte bestille fra f.eks. eBay eller andre utenlandske tjenester til en vesentlig høyere pris enn hva produktet egentlig kostet.
 
Fremover vil vi i KanonCon legge ut en rekke varer på pre-order fortløpende, og gi deg muligheten til å forhåndsbestille akkurat det du ønsker deg.  
KAN Medføre usikkerhet
Til tross for at vi gjør vårt ytterste for å få tak i varer, kan det fra tid til annen være varer vi likevel ikke får tak i – eller vi ikke får tak i så mange vi ønsker oss.  I slike tilfeller vil vi måtte fsorholde oss kronologisk til bestillingene – de første bestillingene får først.
 
Det er også erfaringsmessig noe usikkerhet rundt leveringstidspunktet. Produsentene kan utsette leveringen uten at vi har kontroll over dette.  Det estimerte leveringstidspunktet står på varen og er det eneste vi har å forholde oss til.  Vi forstår at du ønsker å få varene rå raskt som mulig, men har ikke varen blitt sluppet enda, er det lite vi kan gjøre.
FORHÅNDSBESTILLING
Når du forhåndsbestiller inngår du en kjøpsforpliktelse på varen du forhåndsbestiller.  Dette innebærer at når varen er tilgjengelig, forplikter du deg til å kjøpe den varen du har forhåndsbestilt.
 
Du betaler ingenting for varen når du forhåndsbestiller (med mindre noe annet er angitt på varen).  Når vi får varen inn på lager, vil du motta en epost med en link til å betale for den. Du får da de samme betalingsmulighetene som ellers – kredittkort, faktura (med evt betalingsutsettelse) og Vipps.
Har du noen spesielle ønsker?
 
Har du sett i f.eks. sosiale medier at en ny figur, bok, spill el.l. kommer, men vi har ikke lagt den ut til forhåndsbestilling enda? Ta kontakt med oss og fortell oss om det – selv om vi bruker mye tid på å følge med, klarer vi ikke å få med oss alt – dessuten er det jo også en rekke varer vi ikke vet at har et publikum i Norge (enda).  Den beste måten å sørge for at du får tak i den – er å fortelle oss om den!
 
Og husk – hvis du ønsker at butikker som oss skal finnes også i fremtiden – bruk oss! Så mye du kan!

Klikk her for å se hva vi har AKKURAT NÅ som kan forhåndsbestilles

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *